Chateau "de Palogne"

Château "de Palogne", in Vieuxville, is een romantisch kasteel met klimop aan de muren, in een uitgestrekt park aan de rand van een bos, met riante salons van een ouderwetse charme, waar je kunt wegzakken in zalig zachte fauteuils. De prachtige salon, de slaapkamers en het uitzicht op de parktuin zullen u elke keer weer verbazen.

De professionele keuken is volledig ingericht met alle denkbare apparatuur. Hier kunt u zelf koken of dit laten verzorgen door één van de cateraars. Uiteraard zijn er catering mogelijkheden op elk niveau.

Elke slaapkamer is voorzien van een bad en/of douche, toilet en wastafel. Het riviertje Lembrée loopt door de parktuin, de liefhebber kan hier zelfs forel vangen. Er is een overdekt terras met prachtig uitzicht op de parktuin. Dineren in het kasteel is mogelijk voor 32 personen. Het is mogelijk om 12 personen onder te brengen in villa "Palogne" , gelegen op 300 meter van het kasteel.

Kijk voor meer informatie op: www.luxevilla-ardennen.nl/villa/villa-palogne .  

 Huisdieren zijn in deze villa niet toegestaan.
 Internet (WiFi) gratis.
 20 Personen
 10 Slaapkamers
  10 Badkamers

Voor een exacte indeling van de villa bekijk de Inventarispagina. Bekijk de pagina Beleven en Zien voor een overzicht van activiteiten in de omgeving.

Stel uw vraag via WhatsApp