Villa "Florenville"

Deze luxe moderne villa is gelegen in de prachtige regio Florenville. De villa is sfeervol ingericht en uitgerust met alles wat u nodig heeft.

De villa heeft in totaal 17 modern ingerichte slaapkamers en 17 badkamers. Op alle etages zijn er slaapkamers, zie de inventarispagina voor alle details.

De keuken is compleet ingericht met o.a. een vaatwasser, 6 pits kookplaat, oven, magnetron, 2x koelkast, 2x koffiezetapparaat en 2x waterkoker.

Rondom het verwarmde buitenzwembad (van april tot en met september) staan ligstoelen met parasols. Op het teras staan voldoende tafels en stoelen en in de tuin is er ook nog een petanquebaan aangelegd.

In de ontspanningsruimte kunt u een tafelvoetbalspel, tafeltennis en biljart vinden. Deze villa is geschikt voor groepen van 50 personen.

De villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is in deze villa verboden.

 Huisdieren zijn in deze villa niet toegestaan
 Internet (WiFi) gratis
  Florenville
 50 Personen
 17 Slaapkamers
  17 Badkamers

Voor een exacte indeling van de villa bekijk de InventarispaginaBekijk de pagina Beleven en Zien voor een overzicht van activiteiten in de omgeving.

Stel uw vraag via WhatsApp