Villa "Paradis"

Gastwaardering:  8,5 (10 recensies)

Villa ” Paradis” ligt op een perceel van 1,5 ha. Er is een inpandig verwarmd luxe zwembad (8m lengte), sauna, whirlpool-jacuzzi en een privé-tennisterrein en jeu-de-boules/petanquebaan. De villa is recent volledig gerenoveerd en heeft een compleet nieuw interieur.

Indeling villa: Sfeervolle woonkamer met grote openhaardpartij en schitterend uitzicht over de vallei, vernieuwde open keuken, compleet ingericht. Er zijn 7 slaapkamers en 5 badkamers. Indeling: 6 slaapkamers x 2 personen en 1 slaapkamer x 3 personen. Er is een grote badkamer met 2-persoons whirlpool-jacuzzi, dubbele douche, separaat toilet en sauna.

Op de benedenverdieping een tafeltennistafel, nieuw tafelvoetbal (sjotterbak) biljart, verwarmde zwembad en extra toilet. Er is een groot terras met tuinmeubilair en een BBQ, daarnaast staat er een buiten ping-pong tafel en speeltoestellen voor de kinderen. Uiteraard is de villa voorzien van een flatscreen en gratis Internet (WiFi). De villa is geschikt voor 15 personen. Aanrader voor families en/of met je vrienden.

Vrijgezellenfeestjes en groepen jongeren zijn in deze luxe vakantievilla niet toegelaten. Huurders aanvaarden het reglement van de eigenaar.

 Huisdieren zijn in deze villa toegestaan.
 Internet (WiFi) gratis.
 15 Personen
 7 Slaapkamers
  5 Badkamers


Voor een exacte indeling van de villa bekijk de Inventarispagina. Bekijk de pagina Beleven en Zien voor een overzicht van activiteiten in de omgeving.

Stel uw vraag via WhatsApp