Villa "Vieuxville"

De acommodatie is gelegen in een landelijke omgeving op een groot perceel, grenzend aan het riviertje Lambrée met buitenzwembad, jeu de boulesbaan, volleybalveld, speeltoestellen voor de kleintjes en 2 tipie's aan de rivier waar een kampvuurtje gemaakt mag worden.

Beneden heeft u een royale bar met pooltafel, casinotafel en voetbalspel. 1ste verdieping heeft een salon, eetkamer, koffiebar, toiletten en een professionele ingerichte keuken met 6 gaspitten, een gasoven, salamander, magnetron, een spoelkeuken met doorschuifvaatwasser. Op de 1e verdieping heeft u 9 slaapkamers en 8 badkamers. Op de 2de verdieping zijn 3 tweepersoonskamers en 1 driepersoonskamer met 3 badkamers en 1 zespersoonskamers met badkamer. Elke kamer heeft hier een wastafel.

Er is internet (WiFi) aanwezig. Het ontspanningspark "Palogne" ligt slechts op 600 meter van de villa, kijk voor meer informatie op: http://www.palogne.be De prijzen zijn gebaseerd voor groepen tot 20 personen. De 3e verdieping zal dan gesloten zijn. Komt u met meer, dan betaald u € 80,- p.p. extra. (Tot maximaal 35 personen.)